Amigo Vendégház

Jakuzzi (korlátlan használat)
Nagy, fedett terasz
Hatalmas nappali 16 főnek
Csocsó, ping-ping, trambulin
Klimatizált helyiségek
Stabil Wi-Fi mindenhol
» Teljes lista «

Info / Foglalás

+36 (30) 521 - 5636 
Lévai Ágnes
amigohaz@gmail.com
 
Online foglalás

Ajánlások

Már többször voltam Hajdószboszlón a családdal magánszálláson, de mindig feszélyezett, hogy idegenekkel kell osztozni az udvaron és a közös helyiségeken. Idén szerencsére sikerült egy nagyobb társaságot összegyűjtenünk, így sokkal hangulatosabb volt. A gyerekek is sokkal önfeledtebben játszhattak az udvaron.
K. Veronika, Mezőtúr

Nagyon örülök, hogy rátaláltam egy az egyedi, szinte kastélyszerű apartmanházra Szoboszlón. Már 20 éve minden évben eljövünk, mert a közös nyaralás lett a családi program. A gyerekek külföldön élnek, ezért nagy öröm, hogy ilyenkor eljönnek és hozzák az unokának is és egy ilyen kivételes helyen össze tud gyűlni a nagy család. Remélem, hogy állandó véndégen lehetünk az elkövetkezendő években.
Hajdú Balázsné, Erika

Én személy szerint azért örültem ennek a lehetőségnek, mert elegem van már a lerészegedős csapatépítő tréningekből. Végre egy színvonalas szálláslehetőség volt, remek programokkal. Szinte szállodai kényelem és minőség, mégis családias környezet és elgendő privát tér ha valaki vissza szeretne húzódni már. Nagyon tetszett, hogy ekkora látszámnál sem volt zsúfolt. Szívesen visszajönnék a családdal is még idén.
P. Zsuzsi, Budapest

© 2022 amigohajduszoboszlo.hu | Adatvédelem