Amigo Vendégház

Jakuzzi (korlátlan használat)
Nagy, fedett terasz
Hatalmas nappali 16 főnek
Csocsó, ping-ping, trambulin
Klimatizált helyiségek
Stabil Wi-Fi mindenhol
» Teljes lista «

Info / Foglalás

+36 (30) 521 - 5636 
Lévai Ágnes
amigohaz@gmail.com
 
Online foglalás

Használati feltételek

Kérlek, az alábbiakat figyelmesen olvassátok el, és ennek tudatában történjen meg a foglalás!

Mivel nem a helyszínen lakom, a fölösleges várakozás elkerülése érdekében a tervezett érkezésetek előtt fél órával értesítsetek telefonon, az alábbi számon: Lévai Ágnes +36 (30) 521 - 5636

A vendégház átadása kb. 20 percet vesz igénybe. Minden fontos tudnivalót elmondunk és megmutatunk a helyszínen. A különböző berendezési eszközök (klíma, jakuzzi, mosogatógép, stb.) használatát elmondjuk és írásban is átadjuk. Ahogyan átadtuk ezeket, legyetek kedvesek ugyanúgy visszadni végül tételesen. Köszönjük!

Érkezés 14:00 órától, távozás pedig délelőtt 10:00 óráig.

Megérkezéskor kérem a fennmaradó összeget a helyszínen egy összegben rendezni. Mindig annak adom át a házat, aki lefoglalta és az átvételt is tőle kérem majd. Kérem, hogy előre szedjétek össze a pénzt, és aki a szállást lefoglalta, ő fizessen a megérkezéskor.

Jakuzzi használata: A jakuzzi használatának feltétele, hogy azonnal jelenteni kell, ha nem várt szennyeződés történik! Nincs az a vegyszer vagy szűrő, ami tisztán tudja tartani a vizet, ha sáros, koszos lábbal mennek bele. Ugyanez vonatkozik arra is, ha étel-ital kerül a vízbe. Vigyázzatok a víz tisztaságára, hogy mindvégig kellemes legyen a vízben töltött idő. Súlyos szennyeződés esetén nagyon erős vegyszert kell használnunk, ami miatt le kell zárnunk a jakuzzit.

Kellemes kikapcsolódás kívánok az
Amigo Vendégházban! :)

Lévai Ágnes

 

© 2022 amigohajduszoboszlo.hu | Adatvédelem